Ik zal me even voorstellen want, Wie is Femke?

 

28 jaar geleden werd ik geboren en 25 jaar lang woonde ik in een heel liefdevol en fijn gezin met mijn vader, moeder & broer Bart in Beek en Donk. Inmiddels woon ik bijna 2 jaar in Schaijk samen met mijn vriend Willem tussen de natuur met heel veel dieren om ons heen. 

 

Maar even terug waar de passie voor de honden allemaal begon, het begon vroeger al dat ik als klein meisje op de camping, maar ook thuis dat ik bij iedereen ging vragen of ik de hond mocht uitlaten. Het liefste was ik de hele dag met honden bezig. 

 

Na mijn middelbare school wist ik dan ook echt niet wat ik wilde gaan doen, alleen dat ik iets met honden wilde gaan doen was zeker, maar wat? Toen wist ik nog niet zo goed van het bestaan van een trimmer af. Dus nadat ik 4 jaar de opleiding tot manager Wellness & Lifestyle heb afgerond en 5 jaar werkte in deze branche voelde ik toch dat dit het niet helemaal was.

Toen ben ik de Hondentrimopleiding gaan doen en na 2 jaar stage lopen bij een van de beste trimsters van Nederland (Elly Giesbers) haalde ik mijn erkende vakdiploma aan het HKI.

 

Toen begon ik in oktober 2020 voor mijzelf en werkte ik er nog parttime naast, maar dit is inmiddels al lang niet meer nodig, want nu werk ik al een tijdje fulltime als trimster en doe dat iedere dag met het heel veel plezier. Ik heb echt van de liefde en passie voor honden mijn werk kunnen maken en daar ben ik nog iedere dag dankbaar voor.

 

In de toekomst zal ik niet alleen in Beek en Donk aan het trimmen zijn, maar ga ik ook een trimsalon realiseren bij ons thuis in schaijk, zodat ik ook in dit dorp mensen trimbeurten kan gaan aanbieden. 

 

Graag zie ik jullie terug in mijn salon, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contant met mij op: 06-55742561 of mail naar info@trimsalonbyfem.nl