TARIEVEN

Wat kost het om een hond te laten trimmen?

Een trimbehandeling is maatwerk. Iedere hond is anders. Werken met een vaste prijsopgave derhalve moeilijk aangezien de prijsopbouw uit meerdere factoren bestaat. Hierbij kunt u denken aan:

  • Grootte van de hond
  • Het ras
  • Eventuele specifieke wensen
  • De vachtconditie (klitten,vilt en hoe de vacht is bijgehouden tussen de trimbeurten in)
  • Gedrag van uw hond (veel stress/agressie)
  • Periode tussen de trimbeurten
  • De tijd hoelang ik er mee bezig ben

 

Indien u vooraf een prijsindicatie wenst te ontvangen, stuur mij dan enkele foto’s van uw hond per mail of whatsapp. Geef aub uw wensen door welke mij in staat stelt u van een vanaf prijs te voorzien.

 

Waarom een vanaf prijs?

Indien ik uw hond nog niet eerder in de salon heb mogen ontvangen, kennen de hond en ik elkaar vanzelfsprekend nog niet. De definitieve prijs voor de behandeling is afhankelijk van het gedrag van de hond. (Denk aan stress en/of agressie), alsmede de vachtconditie. Aangezien deze factoren van invloed zijn op de duur van de trimbeurt, kan ik vooraf enkel een prijsindicatie doorgeven.


Mocht de vacht van uw hond in vervilte / extreme toestand verkeren, moet ik hiervoor een meerprijs in rekening brengen. Dit is omdat het me meer werk kost om de hond op een normale fijne manier van zijn of haar klitten te ontdoen en omdat hierdoor mijn materialen zoals tondeuse en scharen hiervan erg slijten. (De vervilte vacht kan leiden tot jeuk en of geïrriteerde plekjes, dit kan na de trimbeurt ook nog ontstaan, doordat de vacht die al die tijd niet kon ademen en vast zat op de huid). 

Maar uiteraard wil ik dit heel graag zien te voorkomen met u samen. Dus heel graag geef ik u tips over hoe u het beste de vacht kan verzorgen en met welke materialen u beste kunt werken, want dit is ook per vacht verschillend. Vraag gerust om vrijblijvend advies!

 

Vaste klanten die bij mij voor een trimbeurt komen, mogen tussendoor ook langskomen om de oogjes vrij te laten knippen en eventueel de nageltjes te knippen, dit is geheel kosteloos.

 

Afspraak maken?

Ik werk uitsluitend op afspraak, mijn werkdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag.

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u me het beste een appje sturen of eventjes bellen. 

Doordat ik aan het werk ben en vaak aan het föhnen ben hoor ik niet altijd mijn telefoon, daarom raad ik u aan om mij even een appje te sturen, dan kunnen we aan de hand daarvan even wat afspreken of ik bel u eventjes terug. Ook ben ik te bereiken via de mail: info@trimsalonbyfem.nl

Sorry als het eventjes duurt voordat u reactie krijgt, maar reageren doe ik zeker! 

 

Trimsalon by Fem is te bereiken op 06-55742561