Op 6 februari 2024 is ons dochtertje Lynn geboren! 

Zoals je kunt zien is Teddy er ook helemaal dol op. 

Vanaf 1 mei zijn we weer aan het werk en dan helpen we u graag.

BABY ON THE WAY!

Mijn vriend en ik verwachten in februari 2024 ons eerste kindje.

Hierdoor zal ik een tijdje uit de running zijn door mijn verlof & bevalling. Ik ga proberen om tot 14 januari door te werken, maar dit is onder voorbehoud aangezien ik nu nog niet weet hoe het tegen die tijd zal gaan. Tot die tijd kan ik jullie helpen. Eventueel dat ik nog wel de kleinere rassen kan doen, maar dat zien we tzt wel.  De agenda zit tot aan mijn verlof al bijna vol, dus sorry als ik u moet teleurstellen.

 

Maar na mijn verlof blijf ik 2 dagen werkzaam in Beek en Donk en ga ik 2 dagen opbouwen in mijn nieuwe trimsalon aan huis gevestigd in Schaijk. Deze trimsalon moet nog helemaal gerealiseerd worden, net zoals de babykamer, dus we hebben nog genoeg te doen ;). Maar dan kunt u altijd na mijn verlof weer bij Trimsalon by Fem terecht.

 

Bedankt voor jullie begrip alvast, mocht je nog vragen hebben, ik help u graag. Bel of app naar 06-55742561 (ivm de drukte kan het langer duren voordat u reactie krijgt, maar reageren doe ik zeker!)

 

 

 

Tweede Vestiging trimsalon by Fem in schaijk

Al 3 jaar lang trim ik met heel veel plezier in Beek en Donk, maar ook kwam ik 3 jaar geleden Willem tegen. Waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds erg gelukkig mee ben en ook ben gaan samenwonen in Schaijk. Een dorp op een half uurtje afstand van Beek en Donk. 

Dat wil ook zeggen dat ik hier in Schaijk dolgraag een eigen trimsalon aan huis zou willen beginnen en dat gaat ook zeker gebeuren. Hoe,wat,waar, wanneer is nog een beetje onduidelijk, maar zodra ik daar meer nieuws over heb zijn jullie de eerste die het weten.

En voor mijn vaste klantjes niet getreurd, want ook zal ik nog gewoon in Beek en Donk blijven trimmen, maar zal dan niet alle dagen meer beschikbaar zijn. Maar hier horen jullie later meer over. Mocht je toch al vragen hebben, stel ze gerust.