Funtastic Dog

Bent u opzoek naar een hondenuitlaatservice of hondenschool in de buurt van Helmond, dan bent u bij Funtastic Dog aan het juiste adres. Wil je je hond nog wat manieren bij leren, dan helpt Brigitte je graag om dit samen aan te pakken. 

:

Mobiel: 0615174211

website: www.Funtasticdog.nl

Hondenpension Victory Staff / Dennis van der Linden

Ik ben erg dankbaar dat ik een hele fijne samenwerking heb met Dennis van het hondenpension waar ik met mijn trimsalon bij gevestigd zit. Hier kunt u terecht voor dagopvang,overnachtingen met vakanties en hondentrainingen of eventueel voor een puppy, hij fokt namelijk 2 verschillende rassen. De contactgegevens van het pension kunt u vinden onder het kopje hondenpension.

 

DE Dorpstuin BEEK EN DONK

De Dorpstuin, gelegen op een prachtige locatie in Beek en Donk,  waar u terecht kunt voor een hapje &een drankje op het terras. Maar ook waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ook allerlei faciliteiten en activiteiten aanwezig zijn voor jong en oud.Maar… vanaf nu zijn daar niet alleen voor de mensen een lekkere snack te vinden, maar ook voor de hond! In samenwerking met de Dorpstuin zijn er nu verschillende Hondensnacks te bestellen vanaf de gloednieuwe kaart. 

 

Hieronder ziet u de website voor meer informatie: https://www.dedorpstuin.nl/