Over Femke

Welkom op mijn website

Ik zal mezelf even voorstellen...

img

Ik ben Femke Wilms de trotse eigenaresse van trimsalon by Fem. Ik ben 26 jaar en besloot na vijf jaar in de sportbranche te hebben gewerkt en afgestuurd te zijn aan de Wellness en Lifestyle opleiding het toch wat anders te gaan aanpakken.

Vroeger als jong meisje was ik de honden uitlaatservice bij ons in de straat, daarnaast iedere hond die ik voorbij zag komen kon ik niet voorbij laten gaan zonder te aaien.  Het woordje “hond” was dan ook een van de eerste woordjes die ik als klein kind kon uitspreken. 

Vroeger wist ik niet dat hondentrimmen bestond, maar nu kan ik met trots zeggen dat ik mijn droom heb waargemaakt. In oktober 2017 begon ik aan de opleiding in Bunnik en ben nu sinds september 2019 afgestudeerd.  

Mijn vriendin Celine Vermeer en ik willen een hele mooie droom naleven. Zij wil een hondenpension in de buurt gaan beginnen. Toen kwamen we op het idee om beide een opleiding te gaan volgen zodat we later in de toekomst samen kunnen gaan werken bij het pension en de trimsalon. 

Mijn stage heb ik mogen lopen bij een specialist in het hondentrimvak; Elly Giesbers, eerst in haar salon in Eindhoven en daarna in haar salon in Geldrop. 

Regelmatig bezoek ik vakdagen en demonstraties om actueel te blijven en nieuwe technieken en kennis op te kunnen doen.

Daarom wil ik graag het beste voor uw hond, Ik werk absoluut niet op tijd, maar wel op afspraak. Ik ben liever drie uur bezig met uw hond waardoor uw hond het verblijf in mijn trimsalon als prettig ervaart dan dat ik uw hond persé binnen twee uur af moet hebben. Het welzijn van uw hond staat voorop. 

Ik werk met professionele producten en stem deze altijd af welke van de producten en materialen het beste zijn voor uw hond. Mochten er vragen zijn kunt u mij altijd een mailtje sturen of bellen. 

In de toekomst ga ik samen met Celine mijn trimwerk in het pension uitvoeren. Tot die tijd heb ik een hele mooie ruimte ter beschikking gesteld gekregen. Mijn droom komt uit!

Ik hoop u en uw hond(en) graag terug te zien in mijn salon.